Testar "Pappa Betalar?"s egna panelsida!

Panelsidornas bloggherre Pappa Betalar? har nu istället för att samla olika panelsidor på sin blogg valt att starta en egen panelsida - PB-Surveys. Ni som inte känner till vad det är så är det betalda undersökningar (marknadsundersökningar) där du ofta kan byta poäng mot rena pengar. Timpenningen är väldigt låg, varför det kan kännas onödigt för många (inklusive mig själv), men även med små medel kan man komma långt - vilket både han själv och The Dividend Story visat. 

Det som syns tydligt tycker jag är att Pappa Betalar? själv är en van panel-användare (vilket han skrivit om mycket på hans blogg). Ett tecken på detta är att det högst upp i ena hörnet på panelsidan visar vilken betald undersökning som ger högst poäng per tidsenhet (Figur 1). Det är det som jag själv, och säkert de flesta andra, försöker kolla efter i vanliga fall - men nu är det alltså redan uträknat. Bra!

Figur 1. Den viktigaste av kategorierna.


1250 poäng motsvarar 100 kr, alltså 12,5 poäng = 1 kr. Utbetalas via PayPal. Med ovan undersökning skulle då detta kunna ge 300 kr/h, men du kan räkna med att tjäna in långt ifrån den summan. Om du har flyt så kanske du kan dra in 50 kr/h som mest enligt min erfarenhet ifrån andra panelsidor/appar. Oftast blir det dock inte mer än 20-30 kr/h och ibland slösar du tid i onödan, tyvärr, då det efter någon/några minuter av frågor visar sig att du inte tillhör rätt målgrupp. Detta är enligt min uppfattning ofta ett problem initialt vid registrering tills din profil "varit med" tillräckligt länge i systemet. Hursomhelst är det frustrerande. 

Även om jag respekterar Pappa Betalar? och tycker hans panelsida är tydlig och användarvänlig kommer jag nog inte vara särskilt aktiv där. Men när jag då och då gör en betald undersökning kommer jag se till att jag använder den hemsidan - så att Pappa Betalar? lyckas göra den till den högst betalande panelsidan på marknaden!

Kommentarer

 1. Hej!
  Kul att du trots allt tycker sidan verkar bra, även om panelundersökningar inte är din grej.
  Paneler är ett enkelt sätt att tjäna pengar och något alla kan göra. Jag gillar det och är glad att kunna erbjuda min egna sida.

  Det kommer uppdateringar framöver som kommer göra sidan ännu bättre. Det kommer också en app under hösten. Då blir det ännu enklare att svara på undersökningar.

  När du får feeling så finns sidan där för dig och jättekul att du ville skriva om den!!

  Tack!

  Mvh PB?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter bra :-) Ja, jag har kört lite förr, men det var ett tag sedan nu! Kanske kommer köra lite mer framöver dock!
   Inga problem!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Om mig

Tvingas sälja av cirka 1 % av portföljen med förlust

Ungefärlig budget 2023